Navigatie

Nieuws

Nijmeegse Kunstnacht 2017

Ook leuk: onze kunstenaar Isabelle Wenzel heeft het promobeeld voor de Kunstnacht gemaakt!

Stichting Kunstvat organiseert de zevende editie van de Kunstnacht op zaterdag 23 september 2017. In deze nacht vol unieke belevingen laten verassende combinaties van Nijmeegse kunstinstellingen in een laagdrempelige festivalvorm aan een breed publiek zien wat ze in huis hebben. Door een ongewone mix te maken van deelnemende partijen ontstaan er spannende cross-overs met kunst in alle disciplines. Het programma vindt plaats op ca. 23 verschillende locaties in het centrum van Nijmegen en op het Honigcomplex.

Houd de website van de Kunstnacht in de gaten. Rond juni 2017 zal het programma van de aankomende editie aangekondigd worden.

www.nijmeegsekunstnacht.nl
>>lees meer
Nu ook: permanente Stock Expo

Nieuw bij Galerie Bart Nijmegen is de permanente Stock Expo, waarin werken opgenomen zijn van: Jisan Ahn, Femke Dekkers, Kuno Grommers, Tamara Muller, Jannemarein Renout, Ton Slits, Aldwin van de Ven, Casper Verborg en Isabelle Wenzel.

Naast de wisselende exposities wordt de achterste ruimte van de galerie ingericht in een ‘Salon opstelling’ waar steeds ander werk getoond wordt van deze kunstenaars. Bij aankoop kan het kunstwerk direct meegenomen worden en de lege plek wordt meteen opgevuld met een nieuw werk. >>lees meer
  
Galerie Bart
Elandsgracht 16
1016 TW Amsterdam
+31 (0)20 3206208
info@galeriebart.nl

Woe - Vrij 11.00 / 18.00
Zat 12.00 / 17.00
1e zondag 12.00 / 17.00
En op afspraak
EN  |  DE

Galerie Bart Nijmegen

Aanmelden nieuwsbrief

Archief nieuwsbrief