Navigatie

Nieuws

Boeklancering Kuno Grommers op Unseen Amsterdam
 
fotografie Kuno Grommers, tekst Merel Bem, ontwerp Lecturis, circa 66 foto’s - gebonden.
€ 35,00 - Nederlands- en Engelstalig.


Soms hangt het in de lucht. Na onze presentatie van het werk van Kuno Grommers op Unseen Photo Fair 2016 en de positieve reacties op het werk, dachten wij dat het misschien een idee was om samen een publicatie uit te geven. Ongeveer in dezelfde periode werd Kuno benaderd door Lecturis, of hij niet interesse had in het uitgeven van een boek. Het stond in de sterren geschreven: dat boek moest komen!

Het afgelopen jaar hebben we samen met Lecturis hard gewerkt aan de publicatie. Kuno heeft het boek heel toepasselijk ‘In perspective’ genoemd. Deze titel verwijst zowel inhoudelijk naar het werk zelf als de publicatie in zijn geheel. Het boek bevat meer dan 60 werken die hij in de afgelopen 13 jaar heeft geproduceerd. Met steun van het Mondriaan Fonds hebben wij het boek kunnen samenstellen, drukken en uitgeven. We lanceren het boek, precies een jaar later nadat het idee ontstaan is, op Unseen 2017. Wij zouden het ontzettend leuk vinden als je daar bij kunt zijn. Kuno is natuurlijk zelf ook aanwezig en zal ook zijn boek signeren.

Wat: lancering boek ‘In perspective - Kuno Grommers’
Waar: Unseen Photo Fair, Westergasfabriek, Gashouder booth 46 Galerie Bart
Wanneer: vrijdag 22 september 2017 om 20:00 uur
>>lees meer
Nijmeegse Kunstnacht 2017

Ook leuk: onze kunstenaar Isabelle Wenzel heeft het promobeeld voor de Kunstnacht gemaakt!

Stichting Kunstvat organiseert de zevende editie van de Kunstnacht op zaterdag 23 september 2017. In deze nacht vol unieke belevingen laten verassende combinaties van Nijmeegse kunstinstellingen in een laagdrempelige festivalvorm aan een breed publiek zien wat ze in huis hebben. Door een ongewone mix te maken van deelnemende partijen ontstaan er spannende cross-overs met kunst in alle disciplines. Het programma vindt plaats op ca. 23 verschillende locaties in het centrum van Nijmegen en op het Honigcomplex.

Houd de website van de Kunstnacht in de gaten. Rond juni 2017 zal het programma van de aankomende editie aangekondigd worden.

www.nijmeegsekunstnacht.nl
>>lees meer
Permanente Stock Expo Nijmegen

Nieuw bij Galerie Bart Nijmegen is de permanente Stock Expo, waarin werken opgenomen zijn van: Jisan Ahn, Femke Dekkers, Kuno Grommers, Tamara Muller, Jannemarein Renout, Ton Slits, Aldwin van de Ven, Casper Verborg en Isabelle Wenzel.

Naast de wisselende exposities wordt de achterste ruimte van de galerie ingericht in een ‘Salon opstelling’ waar steeds ander werk getoond wordt van deze kunstenaars. Bij aankoop kan het kunstwerk direct meegenomen worden en de lege plek wordt meteen opgevuld met een nieuw werk. >>lees meer
  
Galerie Bart
Elandsgracht 16
1016 TW Amsterdam
+31 (0)20 3206208
info@galeriebart.nl

Woe - Vrij 11.00 / 18.00
Zat 12.00 / 17.00
1e zondag 12.00 / 17.00
En op afspraak
EN  |  DE

Galerie Bart Nijmegen

Aanmelden nieuwsbrief

Archief nieuwsbrief