Navigatie

Informatie

Galerie Bart heeft als doel het werk van in Nederland afgestudeerde kunstenaars te promoten en verkopen op de (inter)nationale kunstmarkt.

Galerie Bart heeft twee vestigingen: Galerie Bart in Nijmegen en Galerie Bart in Amsterdam.

Onze galerie in Nijmegen, geopend per 1 maart 2003, fungeert als kweekvijver voor nieuw talent. Galerie Bart in Nijmegen bezoekt jaarlijks de eindexamenexposities van de twaalf kunstacademies in Nederland. Daaruit worden elk jaar een aantal kunstenaars geselecteerd die opvallen vanwege de kwaliteit en originaliteit van het werk, het lef in het werk en de ambitie van de kunstenaar zelf.

Galerie Bart in Amsterdam vormt de ‘etalage’ en biedt het nieuwe talent dat bij Galerie Bart in Nijmegen exposeert de mogelijkheid om door te stromen. Hier kunnen zij zich verder ontwikkelen en de (inter)nationale aandacht voor hun werk vergroten. Naast de kunstenaars uit het vaste bestand van Nijmegen werkt Galerie Bart ook met andere kunstenaars die vallen binnen de eerder genoemde criteria; kwaliteit, originaliteit, lef en ambitie.

Galerie Bart is aangesloten bij de KunstKoop van de Mondriaan Stichting en is lid van de Nederlandse Galerie Associatie (NGA).

Galerie Bart
Elandsgracht 16
1016 TW Amsterdam
+31 (0)20 3206208
info@galeriebart.nl

Woe - zat 12.00 / 17.00
En op afspraak
EN

Galerie Bart Nijmegen

Aanmelden nieuwsbrief

Archief nieuwsbrief