Navigatie

Nieuws

Nijmeegse Kunstnacht 2018
 
Ook leuk: onze tape-kunstenaar Jochem Rotteveel heeft het promobeeld voor de Kunstnacht gemaakt! In één beeld heeft hij de Kunstnacht weten te vangen, met thema`s als: onverwachte ontmoetingen, cross-overs, culturele verbindingen en contrast. Zie hier de making-off video van het campagnebeeld.

Verrassende performances in het museum, een VR-beleving in een galerie en voordrachten in het donker. Op zaterdag 22 september 2018 vindt de achtste editie van de Nijmeegse Kunstnacht plaats. Op meer dan 20 locaties verspreid over het stadscentrum en het Honigcomplex vinden speciale cross-overs plaats van kunst, muziek, dans, poëzie, theater, wetenschap, literatuur en interactieve installaties. De kaartverkoop is gestart en het complete programma staat online.


Roos Mulder `God Shaped Hole`, afstudeerwerk ArtEZ Arnhem 2018.

Galerie Bart gaat de samenwerking aan met het VR-Lab, onze bovenburen.
Stap in een virtueel kunstwerk dat real time om jou heen gebouwd wordt. Met een digitaal pallet als gereedschap zijn de mogelijkheden eindeloos. Kunstenaar Roos Mulder tekent nachtelijke droomwerelden, die alleen te beleven zijn met een Virtual Reality-bril op. Ook zonder bril is er genoeg te zien: bekijk de jaarlijkse Nieuwe Oogst-expo, met vers afgestudeerd talent van de Nederlandse kunstacademies.

www.nijmeegsekunstnacht.nl
>>lees meer
  
Galerie Bart
Waalbandijk 14C
6541 AJ Nijmegen
+31 (0)24 3600577
info@galeriebartnijmegen.nl

Galerie Bart Amsterdam

Aanmelden nieuwsbrief

Archief nieuwsbrief